Andreas Christensen, en el partit de la primera jornada a València (Reuters)
Andreas Christensen, en el partit de la primera jornada a València (Reuters)
Barça

Christensen es lesiona i complica més les coses a Flick i al Barça

El central danès no s'operarà pels problemes al tendó d'Aquil·les i la seva recuperació s'allargarà durant setmanes

Redacció Esport3Actualitzat

Hansi Flick no podrà comptar amb Andreas Christensen durant les pròximes setmanes. Un contratemps esportiu que s'afegeix a un altre d'institucional, ja que els maldecaps del Barça amb el fair play financer no se solucionaran amb cap hipotètica venda de l'internacional danès. Els problemes del central blaugrana al tendó d'Aquil·les durararan diverses setmanes, ja que no s'operarà i optarà per un tractament conservador. Per tant, no estarà disponible fins bastant més enllà del tancament del mercat de fitxatges.

El Barça ha fet oficial el comunicat mèdic del jugador:

"Té una tendinopatia a l'Aquil·les esquerre. El temps de retorn als entrenaments vindrà marcat per la seva evolució."

Christensen va disputar 26 minuts contra el València, després d'entrar al terreny de joc en substitució de Pau Cubarsí. La temporada passada va arrossegar diversos problemes físics i és possible que aquesta lesió tingui relació amb la tendinitis que ja va limitar el seu rendiment sota les ordres de Xavi.

Eric Garcia, peça clau

El repòs forçat de Christensen fa aflorar el protagonisme a Eric Garcia, sigui perquè entrarà més directament en les rotacions de Flick o sigui perquè s'accelerà el seu possible retorn a Girona com a baló d'oxigen en l'aspecte financer. Qui gairebé segur que no serà una opció esportiva a l'eix de la defensa és Clément Lenglet, de qui s'està buscant una solució de sortida a contrarellotge.

 

Anar al contingut