Chimy Ávila i Vinícius durant el partit de Copa
Chimy Ávila i Vinícius durant el partit de Copa (EFE)
Copa del Rei

Chimy Ávila, sobre Vinícius: "Si tens el cor negre no pots ser un bon ésser humà"

Abans de començar el partit va ser l'únic jugador que no va saludar els àrbitres i, encara més, quan Rodrygo va fer el 2-1 definitiu, el brasiler va córrer a celebrar-ho al mateix davant dels rivals

Redacció Esport3Actualitzat

Vinícius va tornar a ser protagonista en la final de la Copa del Rei, que ahir va guanyar el Reial Madrid a l'Osasuna (2-1). Ho va ser pel bon joc, però --un altre cop-- per les sortides de to. 

Entre altres coses, abans de començar el partit va ser l'únic jugador que no va saludar els àrbitres i, encara més, quan Rodrygo va fer el 2-1 definitiu, el brasiler va córrer a celebrar-ho al mateix davant dels jugadors de l'Osasuna per refregar-los la victòria.

Per tot plegat, un dels rivals, el Chimy Ávila, va esclatar al final del partit:

"Amb la classe de jugador que és, que és molt bo, se'l protegeix. I em sembla molt bé, però també som persones i crec que això és l'important, ser un bon ésser humà. Pots ser un bon jugador, però si tens el cor negre, és impossible que sigui així. Vinícius té moltíssim per oferir --a mi m'encanta com a jugador. El seu míster o els companys ja el corregiran."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut