Federico Chiesa en el moment que es trenca el lligament creuat (REUTERS)
Futbol

Federico Chiesa es perd tota la temporada

El davanter de la Juventus va marxar amb molèsties a la primera part del partit contra la Roma i el matí de dilluns el club ha confirmat la ruptura del lligament creuat anterior del genoll esquerre

Redacció Esport3Actualitzat

La Juventus ha confirmat el pitjor dels diagnòstics del genoll esquerre de Federico Chiesa. L'extrem italià pateix una lesió al lligament creuat anterior de la cama esquerra i haurà de passar pel quiròfan després de les exploracions que se li han realitzat aquest dilluns a la J Medical.

Chiesa no només es perdrà tot el que resta de temporada amb la Juventus, sinó que també es perd la cita de la repesca pel Mundial 2022 amb la selecció italiana. Durant el mes de març, Itàlia s'enfrontarà a Macedònia del Nord a les semifinals, i de guanyar el partit, s'enfrontarien en el partit decisiu de la repesca contra el guanyador del Portugal-Turquia. Els "azzurri" encaren aquest partit amb molta pressió després que no participessin en l'última edició mundialista a Rússia l'any 2018. Federico Chiesa va ser una peça clau per a la selecció italiana durant l'Eurocopa celebrada aquest estiu passat, en la que la "squadra azurra" es va proclamar campiona d'Europa.

La victòria de la Juventus sobre la Roma (3-4) li va sortir cara a l'equip de Tor,í que perd un dels seus jugadors referència en atac per a aquesta segona meitat de la temporada. La Juventus és cinquena en Lliga i jugarà contra el Vila-real els vuitens de la Champions League.

 

Anar al contingut