El Chelsea, celebrant la classificació per a la final (REUTERS)

Chelsea-Arsenal, la final de l'Europa League

El futbol anglès domina les competicions europees: l'Arsenal i el Chelsea jugaran la final de la Lliga Europa el 29 de maig a Bakú

El Chelsea ha tancat la jornada d'aquest dijous amb una tanda de penals que ha decidit el final del partit contra l'Eintracht Frankfurt, després de l'empat en el partit d'anada (1-1), i s'ha classificat per la final de l'Europa League el proper 29 de maig a Bakú

Els "Blus" s'han avançat al marcador gràcies a un gol de Ruben Loftus-Cheek, però l'Eintracht no s'ha arronsat i ha empatat amb un gol de Luka Jovic (1-1), un empat que ha donat pas a una pròrroga que no ha sentenciat el partit i han arribat els temuts penals. Tot i l'errada d' Azpilicueta, dues aturades de Kepa fiquen al Chelsea a la final (4-3).

L'Arsenal, l'altre finalista

El València queda fora de la clasificació per la final de la Lliga Europa després de caure davant l'Arsenal a Mestalla per 2 a 4, que, fent comptes amb el 3-1 a favor dels anglesos a l'anada, ha deixat els valencians sense opcions d'anar a Bakú després d'una bona sotragada.

El gol de Gameiro al minut 11 ha provocat la resposta de l'Arsenal cinc minuts després amb un gol d'Aubameyang i un de Lacasette a l'inici de la segona part.

Gameiro ha igualat el marcador (2-2), però ràpidament Aubameyang ha tornat a marcar la diferència amb el 2-3, i a dos minuts del final ha sentenciat el partit (2-4).