Charles Leclerc ha dominat la segona sessió d'entrenaments lliures del GP d'Àustria (Reuters)
Fórmula 1

Charles Leclerc fa el millor temps en els segons entrenaments lliures del GP d'Àustria

Valtteri Bottas, de Mercedes, ha acabat segon, mentre que el seu company, el líder del mundial Lewis Hamilton, s'ha hagut de conformar amb la quarta posició

Actualitzat

Canvi de papers en els segons entrenaments lliures al GP d'Àustria per mantenir l'esperança de plantar cara els indomables Mercedes i és que a a la sessió de la tarda Charles Leclerc, amb el seu Ferrari, ha estat el més ràpid marcant un temps d'1 minut 5 segons i 86 mil·lèsimes. El segon més ràpid ha estat Valtteri Bottas, que ha protagonitzat un dels dos accidents dels segons lliures. Max Verstappen, de Red Bull, ha estat el responsable de la segona bandera vermella que ha forçat aturar de nou la sessió. Tots dos incidents no han tingut cap conseqüència per als pilots. Sebastian Vettel, per la seva banda, s'ha sortit de pista i ha estat a punt de tenir un accident, però finalment ho ha evitat. Això sí, ha acabat la sessió rodant vuitè.

El company d'equip de l'holandès, Pierre Gasly, s'ha emportat el tercer millor temps, 401 mil·lèsimes més lent que Leclerc, mentre que Lewis Hamilton, el dominador del matí i del Mundial, s'ha hagut de conformar amb la quarta posició. Les bones sensacions a McLaren, ja palpables a la cursa disputada al Circuit francès de Paul Ricard, s'han confirmat amb el cinquè lloc del pilot madrileny Carlos Sainz.

 

Anar al contingut