Fàbregas donant odres en un entrenament
Fàbregas ha assolit l'ascens amb el Como a la Serie A (EFE)
Futbol

Cesc: "Xavi fa el millor per al Barça"

L'arenyenc, que ja s'ha estrenat com a tècnic, valora positivament la feina del seu excompany a la banqueta blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Cesc Fàbregas ha parlat en una entrevista a "El larguero" de la Cadena SER. El català és l'actual entrenador del Como italià i ha assolit l'ascens a la Serie A aquesta temporada. L'exfutbolista culer ha valorat la feina feta per Xavi a les ordres del Barça:

"Amb Xavi hi tinc molt una bona relació, sempre he parlat en entrevistes d'ell i em sembla una persona que sap el que diu i el que fa.  No sé com treballa, però segur que fa tot el millor per al club."

A més a més, també ha destacat la feina de l'egarenc a l'hora d'apostar pels joves del planter:

"Xavi està traient futbolistes del planter. D'aquí uns anys ens en recordarem. S'està fent una bona feina des de la base i és una persona que segur que està aportant moltíssim."

Els dos migcampistes van compartir vestidor al Barça, entre el 2011 i el 2014, i en l'etapa daurada de la selecció espanyola. A més a més, Fàbregas, en l'entrevista, ha fet una reflexió sobre el seu estil de joc com a entrenador:

"L'estil te'l marquen els jugadors. Quan sobreposes el teu estil personal al que et poden donar els jugadors estàs sent egoista."

Cesc i el Reial Madrid

Fàbregas, com a futbolista, ha jugat en clubs com el Barça, l'Arsenal, el Chelsea o el Mònaco. El català ha explicat que va tenir l'oportunitat de jugar al Reial Madrid en diferents ocasions però s'hi va negar.

La temporada que ve veurem Cesc entrenant a la màxima elit italiana després d'assolir l'ascens amb el Como a la Serie A. Feia 21 anys que l'equip italià no disputava la màxima competició del seu país.

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut