Els jugadors catalans celebrant un dels gols del partit
Els jugadors catalans celebrant un dels gols del partit (@FCPatinatge)
Hoquei Patins

Portugal guanya la Golden Cat i Catalunya torna a vèncer França i acaba tercera

El combinat català ha sumat la segona victòria consecutiva contra França (7-4) i Portugal ha derrotat Itàlia en la final

Redacció Esport3Actualitzat

Catalunya ha acabat en tercera posició de la Goldencat d'hoquei sobre patins, que es fa a Sant Hipòlit de Voltregà. Aquest diumenge al migdia ha derrotat França en la final de consolació per 7-4.

La selecció ha firmat un gran primer temps. L'equip de Jordi Camps ha obert escletxa en el marcador gràcies als gols de Salvador, primer, i després de Xavi Costa, amb una molt bona definició.

Els francesos han afegit picant amb una acció sorprenent de Barengo, però just abans del descans, ha arribat el 3-1 amb un autèntic golàs de Sergi Miras. A la represa, França ha aconseguit empatar a quatre després del gol d'Arnau Xaus. Però un doblet de Joan Galbas i un gol de Sergi Llorca han sentenciat la victòria catalana. 

Portugal derrota Itàlia en la final

El títol de la Golden Cat 2023 ha estat per a la selecció portuguesa, que s'ha imposat a Itàlia per 2 gols a 4. Gonçalo Alves ha marcat tres gols i João Rodrigues, un.

Portugal s'ha sobreposat així a la derrota de dissabte, també contra Itàlia, en un partit intrascendent de la fase de grups.

Anar al contingut