Cata Coll: "Sento que ens vam quedar sense medalla per culpa meva"

La portera del Barça i de la selecció espanyola se sent culpable de tornar dels Jocs Olímpics de París amb les mans buides
Redacció Esport3 Actualitzat

Cata Coll, una de les millors jugadores en la seva posició, ha concedit una entrevista a IB3 on ha expressat el seu sentiment de culpabilitat després de caure a les semifinals contra el Brasil i de perdre en la lluita contra el bronze contra Alemanya en els Jocs Olímpics de París.

La portera balear va cometre un seguit d'errades que l'han fet reflexionar a nivell personal, però que també l'han convertit en el centre de les crítiques d'un sector d'aficionats. En un exercici de sinceritat, Cata Coll ha compartit les seves sensacions:

"Et sents culpable i penses que no hem arribat a la final per culpa teva. Sents que no tens una medalla per culpa teva. Després de perdre les semifinals contra el Brasil, no podia dormir. Li vaig donar moltes voltes. Va venir el meu pare i li vaig dir que volia estar sola. Van ser dies durs. Després va venir la derrota contra Alemanya i no saps on ficar-te. Al final els futbolistes estem exposats."

Cata Coll, abatuda després que Alemanya guanyés la medalla de bronze (REUTERS/Albert Gea)

Però Cata Coll també n'ha tret una part positiva, de tot plegat:

"Després de tot ho penses i dius: caram, hem quedat quartes en els nostres primers Jocs Olímpics. Hem d'estar orgulloses del que hem aconseguit. Guanyar sempre no és normal. Al final a nivell personal, aquesta experiència em servirà per madurar".

 

La selecció espanyola partia com una de les favorites i un sector de l'afició no ha paït el seu quart lloc, cosa que ha disparat les crítiques a les xarxes socials:

"A mi personalment no m'afecten els missatges d'odi que he rebut però la cosa canvia quan veig que sí afecten la meva mare o el meu padrí. És molt fàcil opinar darrere d'una pantalla."

Amb 23 anys, la portera de Pórtol està preparada per afrontar una nova temporada plena de reptes tant amb el Barça com amb la selecció espanyola.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut