L'imprescindible Javi Puado acaba contracte la propera temporada (RCDEspanyol)
ESPANYOL

Càsting de davanters: les opcions de l'Espanyol per fer oblidar Braithwaite

Cedits o lliures: des de Mariano fins a Cabral, opcions per refer la davantera blanc-i-blava

Redacció Esport3Actualitzat

Tràngol prioritari a l'Espanyol: com tapar el buit deixat per Martin Braithwaite? La direcció esportiva busca resoldre el trencaclosques a la davantera, on no només hi cal una peça de pes, sinó que, a més, ha d'encaixar amb el límit salarial i les restriccions financeres del club. Fran Garagarza sap que, si no hi ha vendes, tindrà poc menys de tres milions per reforçar-se, i això fa que el rastreig al mercat es limiti a cedits o jugadors lliures.

Arthur Cabral

Entre els primers, Arthur Cabral. El brasiler, de 26 anys, no entra en els plans imminents del Benfica. Cabral va firmar 11 gols i va donar tres assistències al club de Lisboa i les converses estan obertes, si bé l'Espanyol tindrà competència. El mateix passa en l'alternativa prioritària: Álvaro Rodríguez. El davanter uruguaià del Reial Madrid (20 anys) busca una cessió un cop acabada la seva etapa al filial blanc. Tant Garagarza com Mao Ye van ser a Madrid fa deu dies per negociar la seva incorporació o la d'altres jugadors amb futur de La Fábrica. Però el cartell del xarrua, que ja ha debutat a Primera, fa que l'escenari sigui complicat. Els blancs volen col·locar les seves promeses en clubs d'exigència europea. 

Mariano Díaz

S'obre aquí la via dels jugadors lliures. I un d'ells és un vell conegut tant del club com de Manolo González. Parlem de Mariano Díaz, que, un cop acabat el seu contracte amb el Sevilla, busca retrobar-se després de dos anys de sequera golejadora. Mariano sempre ha estat un jugador molt destacat per Manolo, que el va tenir a les categories inferiors del Badalona i el va fer explotar, com en el cas de Gerard Moreno. En aquest cas, l'Espanyol proposaria al futbolista una fitxa baixa que augmentés en variables lligades al rendiment

Javi Puado

Per si els maldecaps fossin pocs, els blanc-i-blaus també han de tancar la carpeta de Javi Puado. Un imprescindible, però que acaba contracte la pròxima temporada. Toca, doncs, renovar-lo, o potser buscar un ingrés que es va escapar en el cas de Nico Melamed. Aquesta decisió i les arribades pendents condicionen el futur dels altres tres davanters de la casa en nòmina: Max Svenson (repescat després de la cessió a l'Osasuna), Gastón Valles i Omar Sadik. En els dos últims casos, la cessió sembla la sortida més escaient.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut