Casillas surt de l'hospital: "No sé què serà del futur; l'important és estar aquí"

El porter espanyol del Porto ha volgut agrair totes les mostres de suport rebudes després de sortir de l'hospital, on va estar ingressat després de patir un infart agut de miocardi dimecres passat
Actualitzat

El porter espanyol Iker Casillas ha dit aquest dilluns que no sap què serà del seu futur professional després de sortir de l'hospital de Porto, on va estar ingressat després de patir un infart agut de miocardi dimecres passat mentre s'entrenava amb el conjunt portuguès.

"Em trobo molt millor, serà un repòs d'un parell de setmanes o fins i tot d'un parell de mesos. No sé què serà del futur. La veritat és que tant me fa, l'important és estar aquí", ha assegurat, visiblement emocionat, en unes breus declaracions davant la premsa que esperava a les portes de l'hospital.

El jugador de Móstoles ha agraït tot el suport rebut aquests dies i ha dit que "calia esperar" i "deixar que el cor, el cos i el cap s'assentessin". 

Hores abans de sortir de l'hospital, Casillas, que haurà de seguir amb la recuperació al seu domicili, ha escrit un missatge a les xarxes socials explicant que segueix millorant.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut