MotoGP

Casey Stoner guanya la cursa de MotoGP d'Assen i atrapa Jorge Lorenzo al liderat

Casey Stoner ha guanyat el Gran Premi d'Holanda de MotoGP disputat al Circuit d'Assen, davant Dani Pedrosa i Andrea Dovizioso. L'australià suma el seu tercer triomf de l'any i empata al capdavant del mundial amb un Jorge Lorenzo que ha anat a terra al primer revolt de la cursa.

Actualitzat
Casey Stoner ha guanyat el Gran Premi d'Holanda de MotoGP disputat al Circuit d'Assen davant Dani Pedrosa i Andrea Dovizioso. L'australià suma el seu tercer triomf de l'any i empata al capdavant del Mundial amb un Jorge Lorenzo que ha anat a terra al primer revolt de la cursa.

La cursa s'ha clarificat pels pilots d'Honda al primer revolt. Álvaro Bautista s'ha passat de frenada, ha caigut i ha llançat fora de l'asfalt Jorge Lorenzo. El mallorquí n'ha sortit indemne pels pèls però ha quedat fora de carrera. A pesar de no puntuar, continua primer de la general amb els mateixos punts que Casey Stoner, els dos amb 145 punts.

Tot i que Dani Pedrosa ha estat líder durant la major part de la cursa, quan faltaven nou voltes, l'australià l'ha superat i se n'ha anat tot sol cap a la victòria. Segon ha entrat Pedrosa i tercer, Andrea Dovizioso que ha protagonitzat una interessant lluita pel tercer lloc del calaix amb Ben Spies. Al darrere, Crutchlow, Hayden i Barberá lluny dels temps dels millors.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut