Szczesny, en un escalfament del passat mes de maig amb la Juventus
Szczesny en un escalfament del mes de maig amb la Juventus (Reuters)
Barça

Cas Szczesny: espòiler definitiu del director del seu documental

La signatura pel Barça pot ser el millor epíleg a una carrera per grans clubs europeus

Redacció Esport3Actualitzat

El director James Poole estava tancant el documental sobre la carrera de Wojciech Szczesny, però aquesta setmana algú el va avisar que el projecte potser hauria d'incloure un gir de guió inesperat. La greu lesió de Ter Stegen va provocar l'interès del Barça en la contractació del porter polonès, retirat des de l'estiu, que aquest divendres ja podria passar revisió mèdica a Barcelona.

Que les negociacions van ben encaminades ho demostra la consulta que Poole va fer als seus seguidors d'Instagram: "Alguna recomanació per trobar enginyers de so a Barcelona?". L'equip del documental, que s'estrenarà el 2025 a Amazon Prime Video, s'ha convertit en l'ombra de Szczesny en els darrers mesos. L'ha acompanyat, per exemple, a practicar la seva afició preferida, el golf. I ara, a la capital catalana. El seu missatge públic és, per tant, un espòiler en tota regla

 

La signatura pel club blaugrana pot ser el millor epíleg a una trajectòria per grans clubs europeus, com l'Arsenal, la Roma o la Juventus. Els culers esperen que el final feliç es tradueixi, també, en bones actuacions de l'internacional com a relleu del capità lesionat.  

 

Anar al contingut