Jocs olímpics

Carolina Marín: "Tinc l'ànima destrossada; no sé si tornaré a jugar"

La jugadora andalusa admet que es planteja la retirada després de tenir la tercera lesió greu de la seva carrera

Redacció Esport3Actualitzat

Carolina Marín ha parlat després de ser operada de la greu lesió que li va impedir lluitar per les medalles al torneig de bàdminton dels Jocs de París. Ho ha fet a les seves xarxes socials en un to que deixa clar que no ho està passant gens bé. 

 "No sé si tornaré a jugar ni si tornaré a uns Jocs Olímpics. Ara necessito pau i tranquil·litat (...) Ha estat un cop molt dur. Una, dues i ara una tercera lesió de genoll. No m'ho esperava (...). Estic destrossada. Necessitaré molt temps per recompondre'm també  mentalment. Us demano espai a tots."

Marín, que es va trencar el lligament creuat del genoll dret a més dels dos meniscos, ha confirmat que ja ha passat pel quiròfan i que tot ha anat segons estava previst: "Estic en les millors mans. Tot ha sortit bé malgrat que era la pitjor lesió."  Per a la de Huelva, de 31 anys, no és una situació nova: és la tercera lesió greu de genoll que té. Malgrat aquestes llargues absències, la jugadora andalusa ha estat una vegada campiona olímpica, a Rio 2016, i 3 vegades campiona del món

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut