ESPANYOL

Carlos Romero, l'heroi temporal

De les vuit incorporacions que ha fet l'Espanyol en aquest mercat d'estiu, Carlos Romero és una de les més destacades i no només en defensa; el lateral va marcar, contra el Rayo, el primer gol blanc-i-blau de la temporada

Imma Casares FerreiroActualitzat

Carlos Romero, nascut a Torrent fa 22 anys, ha arribat cedit del Vila-real fins a final de temporada i sense opció de compra. El lateral esquerre ha caigut dret. Ha estat titular en els quatre partits de Lliga que s'han disputat i ara mateix no pot dissimular que a l'Espanyol és feliç, tot li quadra:

"Quan tries un club mai saps com sortirà, i aquí m'està anant tot de cara. Gaudeixo dins del camp i gaudeixo perquè sóc feliç. Sóc a prop de casa, la meva família pot venir als partits, els puc tenir a la grada; això m'omple d'orgull i em fa molt content".

En l'última jornada de Lliga, contra el Rayo, Carlos Romero va jugar en una posició més avançada i l'aposta del tècnic, Manolo González, va sortir rodona. A centrada de Jofre Carreras, Carlos Romero va marcar el primer gol de l'Espanyol de la temporada i també el seu primer gol com a professional:

"La veritat és que volia xutar amb la dreta, però m'ho vaig repensar perquè m'estaven tancant. Vaig decidir controlar i haig de reconèixer que el gol a càmera lenta em va quedar molt bonic. L'he vist repetit i em va quedar un gol bonic".

Estètica al marge, el lateral blanc-i-blau destaca el factor sorpresa del gol:

"Ningú s'ho esperava perquè jo feia anys que no marcava un gol. Just aquest dia van venir a veurem els meus amics, els meus pares, els meus sogres. Semblava que tot estava escrit, que havia de ser jo el que fes el primer gol de l'Espanyol de la temporada. Veure'ls tots aixecats, celebrant el gol, és un motiu d'orgull que m'enduré tota la vida".

El cas és que contra el Rayo, Carlos Romero va marcar el gol de l'empat i un altre nouvingut, Alejo Véliz, va marcar el de la victòria en l'últim sospir. Coses del destí, tot estava predestinat:

"Aquell dia vam arribar aviat al vestidor; estàvem bevent mate i Omar va dir: avui jugareu els dos a dalt i els dos marcareu. Ho vam dir mig en broma i resulta que va ser el dia. Després, l'Alejo i jo ens vam mirar al camp i no vam poder evitar somriure de felicitat".

S'ha fet viral la celebració del gol que va fer Manolo González amb un bon esprint i llançant-se a terra, una celebració que no sorprèn en absolut Carlos Romero perquè "el Manolo és així, la celebració resumeix la seva personalitat. És una persona alegre i transparent, no fingeix i no t'enganya".

Tampoc és cap mentida que ja hi ha qui lamenta que la de Carlos Romero sigui una solució momentània. En principi, no ha arribat per quedar-se.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut