Carlo Ancelotti ho admet: "Vinícius no està en la seva millor versió"

En la prèvia del partit contra la Reial Societat, Ancelotti ha hagut de respondre preguntes sobre les polèmiques al voltant de Vinícius i Rodrygo
Redacció Esport3 Actualitzat

El Reial Madrid afronta la tornada a la Lliga amb la preocupació pels lesionats --Tchouaméni i Bellingham no s'han pogut entrenar aquest divendres a Valdebebas--, però també per la situació que viuen dues de les seves estrelles. Els brasilers Vinícius i Rodrygo passen per moments delicats. El primer, envoltat de polèmiques les últimes setmanes.

A l'oferta milionària procedent de l'Aràbia Saudita i a les seves crítiques al racisme que hi ha a Espanya, s'hi afegeix una davallada del seu rendiment al terreny de joc. L'entrenador, Carlo Ancelotti, ha admès que el davanter de Rio de Janeiro no està bé i ha demanat que la gent li mantingui l'estima.

"Vinícius no està en la seva millor versió, però no podem oblidar-nos que gràcies a ell vam guanyar dues Champions. Hem de donar-li molta estima. Segueix sent molt important per a nosaltres. L'última preocupació, per a mi, és l'estat de Vinícius."

Paral·lelament, Rodrygo Goes va alçar la veu, des de la concentració amb la "canarinha", per mostrar el seu empipament pel menysteniment de la seva figura en el llistat de candidats a la Pilota d'Or. El tècnic italià, fent costat el seu jugador, també hi ha dit la seva.

"En l'elecció de la Pilota d'Or no ha estat tingut en compte. Es mereixia estar entre els 30, sense cap dubte. Algú s'ha oblidat del que va fer la temporada passada. Per nosaltres té tanta importància com Vinícius, Mbappé o Bellingham. Rodrygo no m'ha dit que tingui cap problema, mai me n'ha parlat."

La campanya mediàtica pel fitxatge de Kylian Mbappé va centrar el poder ofensiu blanc en el trident que formen Bellingham, Mbappé i Vinícius. L'absència de Rodrygo, important en la consecució de les dues últimes Champions madridistes, ha generat una situació de gelosia en el davanter de Sao Paulo.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut