Carlo Ancelotti durant el partit a Montilivi
Carlo Ancelotti durant el partit a Montilivi (EFE)
Futbol

Carlo Ancelotti carrega contra els seus jugadors després de perdre a Girona

L'entrenador italià ha destacat que la nit ha estat molt dura i s'ha mostrat contundent amb la defensa blanca

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid ha viscut una de les pitjors nits de la temporada. Ha estat en un Montilivi que ha vibrat com mai amb el Girona, no només per la victòria històrica, que també, sinó per l'important pas endavant que han fet els de Míchel per a la permanència.

La felicitat de l'entrenador de Vallecas contrasta amb el malestar de Carlo Ancelotti. L'italià s'ha mostrat molt enfadat a la roda de premsa amb els seus jugadors pel partit que han fet a Montilivi. I és que els blancs necessiten canviar la imatge donada a la Lliga si volen tenir opcions contra el Manchester City, d'aquí dues setmanes.

Ancelotti ha lamentat la falta de compromís defensiu del seu equip contra un Girona que ha passat per sobre dels blancs.

"El compromís defensiu d'aquest equip és massa important per tenir èxit; si no en tenim, aquest equip té dificultats per guanyar els partits. Si tenim compromís defensiu, guanyem tots els partits. Tenim una qualitat que ha de ser ajudada per un compromís defensiu que avui no ha existit."

El tècnic, a més, ha destacat que no hi ha hagut joc en equip i que els seus jugadors han intentat remuntar a còpia d'individualitats.

"Ha estat una nit dura, perquè quan perds un partit així és dur. Amb pilota, sobretot al principi, ho hem fet bé, però no hem estat contundents en els duels per evitar transicions i ens han fet dos gols. Ha estat complicat perquè hem intentat remuntar amb individualitats i no com a equip, perquè avui l'equip no ha jugat. A més, el nivell individual ha estat molt baix."

Anar al contingut