Laporta i Puigdemont, en una imatge a la llotja del Camp Nou
Laporta i Puigdemont, en una imatge a la llotja del Camp Nou
barça

Carles Puigdemont animarà el Barça en persona a la Champions

El 130è president de la Generalitat ha estat convidat a la llotja de l'Anvers-Barça del 13 de desembre

Redacció Esport3Actualitzat

Després del sotrac d'Hamburg, el Barça vol lligar el seu pas als vuitens de la Champions d'aquí dues setmanes en la visita del Porto a Montjuïc. Per si no ho aconseguís, encara li quedaria una bala. Serà el 13 de desembre contra Anvers a Bèlgica. Per a aquest últim partit de la fase de grups, a més, comptarà amb un suport especial, com la presència de Carles Puigdemont a la llotja del Bosuilstadion.

El 130è president de la Generalitat ha rebut la invitació de part de les autoritats de la ciutat flamenca. Puigdemont manté amistat amb l'alcalde Bart De Wever.

La notícia l'ha avançat el programa "Què t'hi jugues" de la SER, i ha corroborat la informació que Valtònyc va donar en la seva entrevista a "La sotana". El músic, un altre exiliat que fa poc ha pogut tornar a Catalunya arran de la prescripció dels delictes que se li imputaven, també ha estat convidat al partit.

Possible retrobament amb Laporta

El màxim mandatari culer, Joan Laporta, ha manifestat moltes vegades que s'alinea políticament al costat del d'Amer. El 19 d'octubre, sense anar més lluny, va demanar l'amnistia i el retorn de Puigdemont en el transcurs d'una entrevista a Catalunya Ràdio. Laporta i Puigdemont podrien coincidir a la llotja belga ara que el president blaugrana ja no té restringits els vols per prescripció mèdica.

 

Anar al contingut