Futbol

Carles Pérez, el soldat de Bordalás forjat a la Masia

El granollerí va haver d'abandonar el Barça per poder seguir creixent com a futbolista. Després d'haver jugat a la Roma i el Celta, ara ho fa al Getafe, pròxim rival del Barça. Abans del duel contra els de Flick, Carles Pérez ha atès TV3.

Redacció Esport3Actualitzat

El seu somni era jugar al primer equip del Barça i el va complir. Carles Pérez va aconseguir marcar gols, tant a la Lliga com a la Champions, en els 13 partits oficials que va disputar amb la samarreta blaugrana. Abans d'enfrontar-se al seu exequip, l'extrem de Granollers, de 26 anys, ha tingut una estona per conversar amb TV3.

Fa 4 anys que va deixar el Barça. El dolor per la seva sortida li va fer cometre algun error, del qual ara es penedeix.

Quan me'n vaig anar a la Roma, no em vaig comportar de forma adequada. Ara, amb 26 anys ho veig d'una altra manera i només tinc paraules d'agraïment. Si soc on soc és pel Barça. 

Carles Pérez és, ara, jugador del Getafe. A l'equip que dirigeix José Bordalás s'ha hagut d'adaptar a un nou sistema de joc, molt criticat de portes enfora. Al vestidor del Coliseum, però, els futbolistes valoren molt el tècnic alacantí.

Bordalás és un gran entrenador i molt humil. Et fa treure coses que no sabies que tenies dins. Hi ha diferents estils de joc. El del Getafe és diferfent del del Barça i el Madrid, però nosaltres estem aquí per mantenir-nos a Primera.

Carles Pérez, jugant amb el Getafe (Europa Press)

De Bordalás a Hansi Flick, des de la distància, el davanter del Getafe analitza els canvis que creu que ha aportat el nou tècnic barcelonista.

És un Barça més complet. Ha canviat una mica l'estil, amb la pilota és el mateix, però és més agressiu, salta més i és més constant en la pressió.

Carles Pérez, un dels nombrosos fruits que dona la Masia, cada temporada, jugarà aquest vespre com a visitant, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, contra un bon reguitzell de joves que també han format part del futbol formatiu blaugrana. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut