Aitana ha marcat dos dels cinc gols del Barça (EFE)

Maneta del Barça al Benfica en l'inici de la revàlida del títol de Champions (5-0)

El Barça inicia el camí cap a la final de Bilbao amb un partit solvent amb doblets d'Alexia i Aitana i un golàs d'Oshoala

El Barça ha començat a defensar el títol el dia que Jonatan Giráldez ha dirigit el seu partit número 100 amb l'equip blaugrana.

• Bona arrencada del Benfica que s'ha mostrat com l'equip que més ha exigit al Barça aquesta temporada, al menys durant el primer quart d'hora.
  • Graham Hansen ha fet un recital i després de la seva internada el refús ha estat per Alèxia i també el seu gol número 20 a la Champions al quart d'hora de partit. Alèxia ja és la màxima golejadora de la competició.

El gol d'Alèxia

• Amb el gol a favor, s'ha vist un altre Barça i Lucia Alves ha salvat acrobàticament el segon de les blaugranes.
  • A la mitja hora, Alèxia, amb problemes al genoll esquerre, s'ha retirat a la banqueta per ser assistida.
  • Al 39, la centrada de Mapi León ha acabat amb un gol que haurien pogut firmar Brugts o Alèxia. La UEFA l'ha acabat atribuïnt a Alèxia.
  • Al 44, gran jugada d'Aitana que recorre el camp per combinar amb Graham abans del seu retall i xut que s'ha convertit en el 3 a 0 amb què s'ha arribat al descans.
  • Alèxia ja no s'ha vist amb cor de jugar la segona part. Patri l'ha substituïda.
  • La connexió Graham-Aitana ha tornat a funcionar per què l'actual pilota d'or rematés totalment sola per marcar el 4 a 0. Era el minut 51.
  • Al 60, i a centrada de Graham, la primera pilota que ha tocat Oshoala s'ha convertit en el gol del partit. La nigeriana ha rematat entre xilena i volea per fer el cinquè del partit

El camí cap a la tercera

I molts equips de primer nivell s'han quedat pel camí tot just iniciar-lo. Les mateixes subcampiones d'Europa, el Wolfsburg d'Alexandra Popp, no van poder passar de la ronda prèvia. O l'eliminació d'una altra de les favorites, el Manchester United de l'exblaugrana Geyse Ferreira, o l'Arsenal. Com a representants angleses, només el Chelsea de Sam Kerr.

Per tant, els rivals a batre, a priori, pel Barça en aquesta Lliga de Campions seran el totpoderós Olympique de Lió, el PSG, el Chelsea, el París CF, el Reial Madrid i el Bayern de Múnic.