Les oficines del FC Barcelona
Les oficines del FC Barcelona
barça

Canvi de rumb del Barça en la investigació dels pagaments a Negreira

Les indagacions del club s'havien iniciat abans que la notícia esclatés als mitjans, però en les darreres hores s'ha adoptat una nova posició

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça investiga els suposats pagaments que durant 17 anys s'haurien fet al vicepresident dels àrbitres, José María Enríquez Negreira. Des de fa força dies, abans que sortís la notícia als mitjans, es va iniciar un procés d'indagacions per part de l'Àrea de Compliance del club. En les darreres hores, però, s'ha produït un canvi de rumb.

L'entitat presidida per Joan Laporta ha externalitzat la investigació del fets, per tal de garantir la màxima eficiència durant tot el curs de la mateixa. Des d'aleshores, la recerca va a càrrec d'advocats que no pertanyen al Barça, sempre sota la supervisió de l'esmentat departament de Compliance, encarregat del compliment normatiu i ètic de l'entitat.

De moment, la investigació avança amb suport extern sota la premissa de preservar qualsevol informació que es trobi sobre una relació que s'hauria estès al llarg de diverses juntes directives. Josep Maria Bartomeu ha assenyalat en una entrevista a ABC que ell va ser "qui li va tancar l'aixeta a Negreira, quan Laporta li havia quadruplicat el sou".

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
Anar al contingut