Camavinga, lesionat en plena sessió d'entrenament (EFE)
Madrid

Camavinga, descartat per a la final de la Supercopa d'Europa

S'ha retirat abans d'hora de l'entrenament després de rebre un cop

Redacció Esport3Actualitzat

La Lliga comença aquesta setmana, però demà mateix Mbappé tindrà l'oportunitat de jugar-se el primer títol oficial amb el Reial Madrid. L'equip ja s'ha entrenat a Varsòvia, on aquest dimecres, com a campions de la Champions, disputaran la Supercopa d'Europa contra l'Atalanta italià, guanyador de l'Europa League.

La nota negativa d'aquest duel és la lesió de Camavinga durant el darrer entrenament previ a la final. El centrecampista francès s'ha retirat abans d'hora després de rebre un cop del seu compatriota Aurelién Tchouaméni.

Què ha passat?

Durant un partidet en superfície reduïda Camavinga se n'ha anat a terra després d'impactar amb Tchouaméni i ha quedat estès durant alguns minuts abans de retirar-se pel seu propi peu acompanyat de membres dels serveis mèdics del club. Encara que la lesió no sembla greu, té molèsties a la cama esquerra i no podrà participar en un partit on apuntava titular al centre del camp.

Ha estat la nota negativa en una jornada de treball oberta als mitjans a l'escenari on es disputarà el partit contra l'Atalanta.

Els blancs comencen aquest dimecres la temporada oficialment i podrien arribar a jugar al voltant d'una vuitantena de partits entre totes les competicions.

Les queixes pel calendari

Després de la sessió d'entrenament, Carvajal s'ha queixat del calendari que té el Reial Madrid. Unes queixes que han indignat el madridisme.

"No té cap sentit. Ja ho vaig dir. No es pot mantenir aquest ritme. És impossible rendir en 72 partits. S'ha d'analitzar. Ho patim nosaltres i les nostres famílies. I el nivell dels partits."

 

 

Anar al contingut