Katerina Siniaková i Tomas Machac, or en dobles mixtos
Katerina Siniaková i Tomas Machac, or en dobles mixtos (Reuters)
jocs olímpics de parís

"Calgary 88" als Jocs dels anells i una reconciliació entre tanta petició de matrimoni

Els guanyadors de l'or en la categoria de dobles mixtos són parella tenística i sentimental

Redacció Esport3Actualitzat

Una de les diferències entres aquests Jocs i la resta són l'allau de peticions de matrimoni entre els atletes olímpics. La cançó "Calgary 88" d'Antònia Font feta realitat. No en va, París és la ciutat de l'amor i cap esportista vol marxar de la capital francesa sense declarar els seus sentiments. D'una de les peticions més especials, la protagonitzada pels primers saltadors de trampolí de la història, n'ha estat testimoni Esport3:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

David Vega buscava la manera de fer aquest dia encara més especial. París, debut olímpic, la família present… I va escollir un restaurant parisenc amb nom italià però missatge senzill: Ti amo. Mentre feien veure que els feien una entrevista de valoració de la competició, en David es va aturar i va dir-li a Noemí Romero que volia continuar fent història amb ella. La resposta, afirmativa.

La ciutat de l'amor ha desencadenat una pluja de proposicions de boda, com la rebuda per la judoka Laura Martínez o la primera que es va fer viral, la del jugador de rugbi argentí Pablito Simonet. Però enmig dels Jocs dels anells també hi ha lloc per a històries d'amor amb alts i baixos. Katerina Siniakova i Tomas Machac, els guanyadors txecs de l'or en la categoria de dobles mixtos, són parella tenística i sentimental, i això que a finals de juliol van passar per diverses dificultats.

Reconciliació daurada entre tantes peticions de matrimonis.

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut