Aleix Espargaró ha caigut en els entrenaments d'aquest divendres del GP dels Països Baixos
Aleix Espargaró ha caigut en els entrenaments d'aquest divendres del GP dels Països Baixos
motogp

Caiguda espectacular d'Espargaró, i Bagnaia, el més ràpid amb rècord inclòs

Continua el ball de fitxatges que tants comentaris ha provocat a la zona mixta; ara és el torn dels equips

Xavier GuillénActualitzat

Després de tres setmanes de vacances torna el Mundial de MotoGP amb Pecco Bagnaia com el més ràpid i amb tot l'enrenou dels fitxatges que es van produir la nit de l'últim Gran Premi a Mugello, a Itàlia. Aquest divendres l'italià ha superat Maverick Viñales, Àlex Márquez, Aleix Espargaró, Jorge Martín i Marc Márquez en els primers entrenaments del GP dels Països Baixos.

El campió de Cervera ha patit un parell d'ensurts, però ha salvat les caigudes, com acostuma a fer. Pel que fa al ritme en voltes seguides, el vigent bicampió, Maverick i el tro de Cervera estan un pèl al davant de tothom, especialment Pecco, el millor posicionat dissabte per buscar la pole i la victòria en la cursa esprint

També han passat directes a la Q2 Brad Binder; Enea Bastianini, que ha caigut sense conseqüències; Raúl Fernández, i Franco Morbidelli. Fora dels deu primers, entre d'altres, Fabio Quartararo, Pedro Acosta, Àlex Rins i Marco Bezzecchi.

Caiguda espectacular d'Espargaró

A la part final de l'entrenament, Aleix Espargaró ha caigut espectacularment. S'ha donat un cop molt fort a la regió sacra, però sortosament sense lesions ni fractures; només té hematomes.

No ha estat l'únic incident del dia. Jack Miller ha picat per darrere a Jorge Martín, tot i que cap dels dos ha caigut.

El mercat de fitxatges no descansa

El mercat dels fitxatges de cara al 2025 continua força mogut. Després que Marc Márquez rebentés la banca fitxant per la Ducati oficial, tot es va precipitar. Martín, a Aprilia; Enea Bastianini i Viñales, a KTM, i ara arriba el torn dels equips.

Pramac, l'escuderia amb què corre Jorge Martín i que l'any passat van ser campions del món d'equips i subcampions de pilots amb el madrileny, ha trencat amb Ducati i correrà amb Yamaha. Aquest divendres s'ha fet oficial. Ara l'escuderia italiana busca dos pilots que portin aquestes motos, iguals que les de l'equip oficial, el 2025.

Anar al contingut