Sergio Busquets, al costat de Fabinho durant el partit a Anfield (Reuters)
Lliga de Campions

Busquets: "Demano disculpes a tota l'afició, és molt dur anar-se'n així"

El migcampista del Barça ha lamentat la falta d'encert en alguna ocasió que hauria permès al conjunt blaugrana arribar a la final de la Champions

Actualitzat

Sergio Busquets ha demanat disculpes als aficionats del FC Barcelona després de perdre 4 a 0 davant el Liverpool i quedar fora de la Lliga de Campions, i ha lamentat la falta d'encert en alguna ocasió que hauria permès al conjunt blaugrana arribar a la final.

"Han estat millors que nosaltres. Han dominat el partit des del principi. Quan et fan un gol, et pressionen a dalt i et roben, és molt difícil. Hem tingut ocasions per marcar el gol que necessitàvem i no ha pogut ser. No puc dir res més. Demanar disculpes. Després de Roma, que torni a passar això ... poc més a dir", ha afirmat en declaracions a Movistar Plus.

"Quan un equip et juga tan amunt, no agafes les segones pilotes i no aprofites els gols... amb l'ambient, i amb els gols que anaven fent... Hem tingut ocasions, ha estat una pena, però és difícil ara dir coses. Demanar disculpes a l'afició. És molt dur anar-se'n així".

Finalment, Busquets ha parlat sobre l'últim gol del Liverpool, obra del belga Divock Origi després d'una badada de tota la defensa del Barça a la sortida d'un córner: "Hi ha hagut de tot. Una distracció, han estat més llestos que nosaltres, han tret més ràpid i ja està."

Anar al contingut