Buffon i CR7 celebrant una de les copes que van conquerir plegats a Itàlia

Buffon carrega contra Cristiano: "Va trencar l'ADN de la Juventus"

Per l'exporter, l'egoisme de Ronaldo va acabar desfent el joc d'equip torinès
Redacció Esport3 Actualitzat

‎Gianluigi Buffon‎‎, actualment porter del Parma i una institució a la Juventus, ha explicat l'impacte que va tenir la presència de ‎‎Cristiano Ronaldo‎‎ a la Vecchia Signora, que –segons ell– va ser negatiu: "La Juventus va tenir l'oportunitat de guanyar la Lliga de Campions el primer any que Ronaldo hi va arribar, que va ser el que vaig ser al París Saint-Germain, i no puc entendre què va passar". ‎

‎Segons el parer de ‎‎Buffon‎‎, la Juve va perdre la seva identitat: "Quan vaig tornar, vaig treballar amb CR7 durant dos anys i ho fèiem bé, junts, però crec que la Juventus va perdre aquest ADN de ser un equip. Vam arribar a la final de la Champions el 2017 perquè érem un equip ple d'experiència, però sobretot érem un tot. Vam perdre això, amb ‎‎Ronaldo‎‎", assegura el porter‎.

Recentment ja van sortir a la llum unes imatges on es veia Ronaldo, quan era jugador de la Juventus, entrant al vestidor a la mitja part queixant-se de l'actuació de l'equip i cridant, en veu alta, que l'equip no jugava a res. Això va provocar un enfrontament amb el colombià Juan Cuadrado que va obligar la resta de companys a intervenir per calmar la situació.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut