Garnacho i Bruno en un partit d'aquest curs amb el Manchester United
Garnacho i Bruno en un partit d'aquest curs amb el Manchester United
futbol

Bruno i Garnacho, els més malparats en la humiliació del Liverpool al Manchester United

Feia 92 anys, des del Boxing Day del 1931, que els diables vermells no encaixaven un 7-0

Redacció Esport3Actualitzat

El futbol té girs imprevisibles. El Manchester United, que duia el cartell d'equip més en forma d'Europa, botxí del Barça a l'Europa League i recent campió de la FA Cup, ha sofert una humiliació a mans del seu rival històric al derbi del nord-est d'Anglaterra. El Liverpool, protagonista d'una impensada revifalla quan tothom el creia atordit per la maneta del Madrid a Anfield Road.

Feia 92 anys, des del Boxing Day del 1931, que els diables vermells no encaixaven un 7-0 --en aquella ocasió enfront del Wolverhampton-- i algú en pagarà els plats trencats. A l'espera de conèixer les decisions que pren un ofès Ten Hag --va resumir l'actuació dels seus amb un "ha estat poc professional"--, dos dels seus jugadors estan acaparant una part de les crítiques de l'entorn del ManU.

Garnacho, mems "kàrmics"

D'una banda, Bruno Fernandes, assenyalat per comentaristes com l'exjugador Gary Neville per demanar el canvi enmig de la pluja de gols dels de Jürgen Klopp. "El seu comportament a la segona part ha estat una desgràcia, i el seu llenguatge corporal, vergonyós", va opinar l'extècnic del València, entre d'altres. El canvi, per cert, no li va ser concedit.

De l'altra, el controvertit Alejandro Garnacho. L'argentí, introduït el camp per l'entrenador neerlandès ja amb tres gols en contra, ha vist com li recordaven la teoria del karma. Aquests són només alguns mems que circulen per la xarxa, encara amb la provocació a Pedri i al Barça a la memòria.

Anar al contingut