Bruna Vilamala entrenant a la Ciutat Esportiva (@FCBfemeni)
Bruna Vilamala entrenant a la Ciutat Esportiva (@FCBfemeni)
Barça

Oficial: Bruna Vilamala, cedida al Brighton

La davantera catalana marxa al futbol anglès a la recerca de més minuts

Redacció Esport3Actualitzat

Bruna Vilamala canvia d'aires i marxa al futbol anglès a la recerca d'uns minuts i d'un protagonisme que al Barça hauria tingut difícil aconseguir. La fins ara atacant culer jugarà cedida una temporada al Brighton. De fet, aquest dijous ja no s'ha entrenat amb les seves companyes perquè ja és a les instal·lacions del seu nou equip passant la preceptiva revisió mèdica.

Avui el Barça ho ha fet oficial:

Les incorporacions d'Ewa Pajor i Kika Nazareth feien que, a priori, la davantera de Borgonyà ho tingués molt difícil per gaudir de minuts a les ordres de Pere Romeu. Amb la fórmula de la cessió, el Barça s'assegura el control de la jugadora i Vilamala podrà continuar creixent com a futbolista de cara a un possible retorn a Barcelona en un futur. Vilamala, que té 22 anys, va renovar l'any passat amb el Barça i té contracte fins al 2026.

La darrera temporada va participar en 21 partits, en els quals va marcar quatre gols i va donar 4 assistències. El seu nou equip, el Brighton, va acabar novè a la Super League, la màxima categoria del futbol femení a Anglaterra.

Encara relacionat amb el primer equip, el club ha fet oficial avui mateix que Martina Fernández (20 anys) i Vicky López (18 anys) ja són a tots els efectes jugadores de la primera plantilla.

 

Anar al contingut