Couto, després d'un amistós de preparació per a la Copa Amèrica
Couto, després d'un amistós de preparació per a la Copa Amèrica
futbol

El Brasil destenyeix Yan Couto: embolic i desmentiments al Brasil pels cabells rosa del "Fresita"

Un dels jugadors carismàtics del Girona de Champions va revelar que la federació del seu país l'havia fet renunciar al seu "look"

Redacció Esport3Actualitzat

Es vivien encara les primeres jornades de la temporada històrica del Girona quan Yan Couto va sorprendre amb els cabells tenyits de color rosa. Des d'aquell moment l'original pentinat del lateral de Curitiba es va convertir en l'amulet i signe d'identitat d'un dels jugador més carismàtics de l'equip de Champions construït per Michel. Les referències al seu icònic "look", que li han valgut un sobrenom que ha fet fortuna, han estat constants al llarg del curs: "El tint dels cabells m' ajuda perquè cada dia em veig com una persona diferent de la que era abans. Aquí em diuen 'Fresita'".

El bon rendiment a Montilivi del defensa propietat del Manchester City l'ha portat a la selecció brasilera però, paradoxalment, ser internacional ha precipitat un canvi d'imatge que no tenia previst. Couto va revelar al mitjà del seu país UOL que, de cara a la Copa Amèrica, la federació brasilera (CBF) el va fer renunciar al seu pentinat. "Em van dir que el color rosa era ambigu", va exposar el futbolista que en els compromisos preparatius del torneig ja va aparèixer amb el seu color natural.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yan Couto (@yan.couto)

La CBF va reaccionar a les paraules del seu jugador negant el veto i assegurant que no imposa cap directriu sobre l'estètica dels esportistes. Afirma que només es limita a una llista de recomanacions, algunes de tant inconcretes com "transmetre una imatge de serietat" o "evitar arracades cridaneres".

En el capítol purament esportiu, fins ara Couto, de 22 anys, s'ha de conformar a ser suplent del veterà lateral de la Juventus Danilo a les alineacions de Dorival Júnior. Després de la rua de celebració de la temporada, la plaça de l'Ajuntament de Girona li demanava que es quedés, però creixen els rumors que el vinculen amb el Tottenham anglès.

ARXIVAT A:
Copa Amèrica
Anar al contingut