Braithwaite deixa l'Espanyol de forma inesperada
Braithwaite deixa l'Espanyol de forma inesperada
ESPANYOL

Braithwaite deixa l'Espanyol per sorpresa

El danès ha fet efectiva la seva clàusula d'alliberament i aquest matí ha comunicat al club que deixa l'Espanyol

Actualitzat

Era una possibilitat, però al final la manera com Martin Braithwaite ha deixat l'Espanyol ha agafat tothom absolutament per sorpresa. El danès s'ha presentat aquest matí a la revisió mèdica que marca l'inici de la pretemporada. Tot feia pensar, doncs, que el davanter tenia la intenció de continuar al club blanc-i-blau. Un cop acabades les proves mèdiques, Braithwaite ha demanat al club la rescissió del contracte.

 

El mateix club ha comunicat que Braithwaite ha decidit executar la clàusula d'alliberament inclosa al seu contracte. El que el comunicat no explica és que el davanter se'n va de franc perquè ha complert tota una sèrie de condicionats que recollia aquesta clàusula.

Braithwaite renuncia a l'any que li queda de contracte i la seva sortida permetrà al club alliberar 3,5 milions d'euros en massa salarial.

Ara a la direcció esportiva se li gira feina per trobar un recanvi a un jugador que ha marcat 22 gols en 39 partits i que s'ha erigit com a pitxitxi de Segona. Els seus gols han estat absolutament claus per l'ascens de l'Espanyol a Primera Divisió.

Primer dia de feina... i primera foto de Braithwaite tornant a la feina

Curiosament, des de la xarxa X s'ha donat bon dia als seguidors pericos anunciant la reincorporació als entrenaments amb una imatge del danès passant la revisió mèdica:

Un exemple de la sorpresa de la baixa definitiva del jugador.

Anar al contingut