Bottas ha estat el més ràpid en els segons entrenaments lliures (EFE)

Bottas i Hamilton dominen els segons entrenaments lliures del GP de la Gran Bretanya

Els dos pilots de Mercedes han estat els més ràpids en una primera jornada marcada per un festival de virolles
Francesc Rosés Actualitzat

Festival d'ensurts i de virolles en la primera jornada d'entrenaments del Gran Premi de la Gran Bretanya de Fórmula 1. La pista, amb l'asfalt completament nou, pot haver estat la causa de les pèrdues d'adherència que han tingut pràcticament tots els pilots. Era molt difícil completar una volta sense problemes d'aquesta mena.

Tot i que el líder del Mundial, Lewis Hamilton, i el seu company a Mercedes, Valtteri Bottas, han trepitjat moltes vegades l'herba del circuit, els dos pilots han marcat els millors temps en la segona sessió de lliures, amb el finlandès davant del pilot anglès. Bona prestació també per a un dels herois del passat Gran Premi d'Àustria, Charles Leclerc, que amb el tercer millor temps ha tornat a superar el seu company a Ferrari, Sebastian Vettel.

Retrocés relatiu del guanyador d'Àustria, Max Verstappen, que només ha pogut marcar el setè millor registre. El seu company, Pierre Gasly, que havia estat el més ràpid en els primers lliures, ha estat cinquè, i Lando Norris, que corre per primer cop a casa seva amb un Fórmula 1, s'ha colat entre els dos. Bon resultat també de conjunt per als pilots de McLaren, ja que Carlos Sainz ha marcat el vuitè millor temps.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut