Borja Iglesias: "El Liverpool-Barça? Vaig veure 'Joc de trons'"

El Panda ha passat en un any de jugar a Segona a tenir opcions de fer-ho a Europa: "Ho hem d'intentar fins a l'últim moment, per part nostra no quedarà"
Oriol Vidal Actualitzat

Butarque és ara mateix l'obsessió de l'Espanyol. Els de Rubi saben que l'aspiració europea passa per guanyar els dos pròxims partits, contra Leganés i Reial Societat, i confiar en la dificultat dels duels de l'Athletic Club, davant el Celta i el Sevilla. És la ruta cap a la setena plaça i Borja Iglesias la té molt clara:

"Hi crèiem ja fa temps, per no creure-hi ara! Ho hem d'intentar fins a l'últim moment. Ens fa molta il·lusió i per part nostra no quedarà. Contra el Lega viurem el partit més important de la temporada."

El Panda ja ha arribat als quinze gols i manté un pols amb Iago Aspas, Raúl de Tomás i Jaime Molina per ser el "pichichi" espanyol. El trofeu Zarra no li treu la son, sinó contribuir a fer que l'Espanyol pugui tancar bé el curs.

"Els gols són molt importants, però només tenen importància si donen punts a l'equip. Tant Iago com Jaime i Raúl són grans davanters. Jo el que vull és guanyar els dos partits. Si a més és amb gols, genial."

El davanter gallec, que confia en la salvació del Celta, s'ha refermat amb els dos gols davant l'Atlètic de Madrid. La seva clàusula, de 28 milions, fa que el seu futur continuï generant especulacions. Ha passat de jugar a Segona a poder fer-ho a Europa, ja sigui amb l'Espanyol o amb un altre club.

"La veritat és que no m'esperava passar a viure una situació així, ho comento sovint amb la meva família. Tant de bo juguem les prèvies que calguin. Els rumors? Hi han estat tot l'any i no els dono importància."

A Borja també li han preguntat per la debacle del Barça a Anfield, però la resposta ha esquivat qualsevol polèmica:

"El Liverpool-Barça? No el vaig veure. Tenia pendent l'episodi de 'Joc de trons', que és prioritari per mi."

Hernán Pérez, recuperat

Hernán Pérez s'ha entrenat aquest dimecres amb la resta dels seus companys, i confirma així la recuperació de les molèsties musculars que tenia, segons ha informat el club blanc-i-blau. El futbolista paraguaià ha confirmat la seva disponibilitat per a les dues últimes jornades del campionat i quan s'ha trobat en bones condicions, és una peça habitual a l'onze inicial del tècnic Joan Francesc Ferrer "Rubi".

L'entrenador compta, d'aquesta manera, amb tots els futbolistes de la plantilla per als dos últims compromisos del campionat. Les úniques excepcions són els lesionats de llarga durada: el central David López i l'extrem argentí Pablo Piatti.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut