Kevin Prince Boateng, en una imatge d'arxiu

Boateng: "Quan el meu agent em va dir que anava a Barcelona vaig creure que era a l'Espanyol"

El davanter del Barça admet, en una entrevista a DAZN, que es va sorprendre quan va rebre la trucada del Barça
Actualitzat

El davanter del Barça Kevin Prince Boateng ha parlat en una entrevista a la plataforma digital DAZN alemanya sobre com va anar el seu fitxatge pel Barça en el darrer mercat d'hivern, i ha revelat que quan el seu agent li va dir "anem a Barcelona" va creure "que es referia a l'Espanyol".

Anècdotes al marge, el futbolista ghanès admet que la seva carrera s'ha vist afectada per la seva vida fora dels terrenys de joc i es mostra convençut que les coses li haurien anat d'una altra manera si hagués rumiat una mica millor algunes de les seves decisions, que el van portar a protagonitzar diverses polèmiques extraesportives:

"Vaig entendre massa tard que el cap és fonamental i ara me'n penedeixo. M'hauria anat molt bé que algú, un familiar o un agent, m'aconsellés als 18 anys. Si hagués pres millors decisions segurament seria titular al Barça o hauria jugat 10 anys al Reial Madrid o al Manchester United."

Sobre Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool amb el qual va coincidir a Dortmund, Boateng afirma que sap perfectament "el que ha de dir-te perquè moris per ell". "Ja ho va fer a Dortmund i ho fa ara a Liverpool", afegeix.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut