Girona

Blind, rendit al Girona: "Estic orgullós de formar-ne part"

En la seva presentació a Montilivi, l'internacional ha mostrat la seva disponibilitat amb Míchel: "Puc jugar a l'esquerra, de central o al mig del camp"

Redacció Esport3Actualitzat

Amsterdam, Manchester, Munic i, ara, Girona. Daley Blind, acabat d'aterrar a Montilivi, pot presumir amb la seva carrera futbolística. "No necessita gaire presentació", ha admès el president del club, Delfí Geli, durant la presentació del neerlandès. Blind ha confessat per què s'ha decantat per l'oferta del Girona.

"He jugat per grans equips, i n'estic molt orgullós. Però també estic orgullós de formar part del projecte del Girona. No he jugat gaire els dos últims anys. Estic molt en forma. El pla del Girona m'atrau molt. Era una bona opció per jugar a la Lliga i afegir-la al meu currículum. Premier, Alemanya, Països Baixos... i ara la Lliga."

Blind ha revelat que ja ha mantingut diverses converses amb Míchel. "Hem parlat molt de futbol", ha explicat l'ex del Bayern. Des d'avui, el primer fitxatge del Girona 23-24 es posa a disposició del tècnic perquè l'utilitzi allà on el necessiti.

"On sigui! Sempre dic el mateix. Puc jugar a l'esquerra, de central o al mig del camp. Allà on em demani l'entrenador."

En la seva presentació davant dels mitjans, Blind només hi ha posat una pega als seus primers dies a Girona: "Fa molta calor! M'hi hauré d'acostumar". A banda de bromes, ha destacat la bona acollida que ha tingut de part dels seus companys.

 

TORNA A VEURE LA PRESENTACIÓ DEL NOU JUGADOR DEL GIRONA

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut