Berni Álvarez serà el conseller d'Esports (Europa Press/Fabián A. Pons)
Esports

Berni Álvarez encapçalarà la nova Conselleria d'Esports de la Generalitat

La creació d'una Conselleria d'Esports i de l'Activitat Física és una de les primeres mesures del govern d'Illa

Redacció Esport3Actualitzat

El govern de Salvador Illa va prenent forma i una de les primeres mesures és un canvi estructural que afecta l'àmbit dels esports: la creació d'una Conselleria de l'Esport i de l'Activitat Física. Es tracta d'una vella reivindicació de l'esport català, que fins ara estava regit per la Secretaria de l'Esport, adscrita a la Conselleria de Presidència.

El primer conseller serà l'exjugador i exentrenador de bàsquet Berni Álvarez, que actualment és regidor d'Esports a l'Ajuntament de Tarragona.

Nascut a Reus l'any 1971 i format al CB Tarragona, Álvarez va jugar vuit anys a la Lliga ACB, repartits entre el Pamesa València i el Caprabo Lleida. Va arribar a jugar tant amb la selecció espanyola com amb la catalana. 

És tècnic superior en esports i té estudis de medicina. Va treballar en el Comitè organitzador dels Jocs del Mediterrani i  ha estat membre del Consell d'Administració de l'empresa Mercats de Tarragona, del Patronat Municipal d'Esports i del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.

Berni Álvarez recollirà el testimoni de la mà d'una altra dirigent sorgida del món del bàsquet, l'exentrenadora Anna Caula, que ha estat al capdavant de la Secretaria de l'Esport des del 2021.

Anar al contingut