(@RCDEspanyol)
Espanyol

Bernardo, primera incorporació del RCD Espanyol

El defensa arriba cedit per una temporada amb opció de compra

Actualitzat

Bernardo José Espinosa Zúñiga s'ha convertit en el primer fitxatge del RCD Espanyol de Barcelona amb vista a la temporada 2019-2020, després de l'acord entre el mateix jugador, el Girona FC i el club blanc-i-blau. Espinosa arriba cedit per una temporada pel club gironí amb opció de compra.

Espinosa compta amb una àmplia experiència en la nostra lliga. Nascut a Santiago de Cali (11-7-1989), el jugador colombià, que compta amb la nacionalitat espanyola, va debutar a Primera Divisió amb el Sevilla FC, després d'un destacat pas pel filial sevillista. Bernardo va jugar cedit al Real Racing Club de Santander i, després, es va incorporar al R. Sporting de Gijón, on va estar tres temporades i mitja abans de provar a la Premier League amb el Middlesbrough. Després de la seva experiència en terres angleses, el defensa va tornar a LaLiga per jugar amb el Girona, on ha estat un dels futbolistes més destacats.

El nou jugador blanc-i-blau, que s'ha sotmès a la pertinent revisió mèdica a la Clínica Corachan serà presentat en els pròxims dies a l'hotel de concentració de Navata, on es desplaçarà l'equip aquest dilluns.

Anar al contingut