Pina, celebrant el segon gol (@FCBfemeni)

Golejada del Barça contra el Benfica i bitllet per a quarts (2-6)

Partit plàcid per al Barça, que es classifica per als quarts de final de la Champions. Sandra Paños ha aturat dos penals
Redacció Esport3 Actualitzat
  • Irene Paredes ha avançat el Barça (m. 7) amb un cop de cap. Domini total de les blaugranes en la primera mitja hora. El Benfica ha començat a estirar línies en el tram final de la primera part.
  • Clàudia Pina ha marcat el segon (m. 45), amb un xut ajustat des de la frontal.
  • Aitana Bonmatí ha fet el tercer, tot just arrencar la segona part. La migcampista blaugrana ha trobat el premi després de gaudir de diverses ocasions.
  • Crnogorcevic ha establert el 4-0 (m. 58) amb un potent xut creuat. El Barça ha decantat el partit.
  • Jessica Silva ha escurçat distàncies per al Benfica amb l'1-4 (m. 62). Ha robat la pilota a la defensa catalana i ha engaltat una canonada.
  • Sandra Paños ha aturat dos penals, un xutat per Raysla (m. 72) i l'altre a Ana Vitoria en el temps afegit.
  • Seiça ha marcat l'1 a 5 en pròpia porteria (m. 80), desviant un xut de Paralluelo.
  • El Benfica ha tornat a acostar-se en el marcador (2-5), gràcies a una gran jugada personal de Lacasse (m. 81).
  • La primera plaça haurà d'esperar una setmana. El Barça haurà de derrotar el Rosengard suec, ja que està empatat a 12 punts amb el Bayern de Munic.