Bellingham, amb les mitgetes foradades a Nàpols
Bellingham, amb les mitgetes foradades a Nàpols
futbol

Bellingham no està sol en la batalla contra les mitgetes: tot té un perquè

El madridista opta per foradar-se les mitges, mentre que altres col·legues de professió segueixen buscant la solució

Redacció Esport3Actualitzat

La brillant irrupció de Jude Bellingham amb el Reial Madrid no només ha cridat l'atenció pel seu estel·lar rendiment al camp, adornat amb uns registres golejadors que ni el mateix Florentino Pérez havia previst. L'internacional anglès, capaç de signar un gol "maradonià" al mateix estadi del Nàpols, es forada els mitjons com si d'un formatge emmental es tractés.

No ho fa per estètica. Com abans fes un dels seus referents, Gareth Bale, l'ex del Borussia Dortmund busca evitar que els bessons se li sobrecarreguin i minimitzar els riscos d'una possible lesió. Molts van conèixer la dèria de Bellingham durant el mundial i els fisioterapeutes són els primers a entendre la decisió: els panxells dels futbolistes són massa potents i els talls treuen tensió al múscul.

L'estat de les mitgetes de Bellingham al Mundial de Qatar
L'estat dels mitjons de Bellingham al Mundial de Qatar

El reglament no intervé de moment en l'estat de la part posterior dels mitjons, sempre que permetin als àrbitres identificar el color i, per tant, l'equip dels jugadors.

Jude no està sol

A més a més, la passada jornada va posar de manifest que "Hey Jude" no està sol. L'esbroncada televisada del porter de l'Osasuna, Sergio Herrera, a l'encarregat de material per la pressió de les mitgetes va accentuar el problema. Herrera, que es va afanyar a demanar disculpes per la seva actitud, va explicar que porta "tot l'any" queixant-se i que la calor i la deshidratació del cap de setmana li van passar factura.

Va haver de demanar el canvi al minut 80. A diferència de Bellingham encara no ha trobat la solució.

Anar al contingut