Kimmich reacciona a la derrota del Bayern (EFE)
FUTBOL

Bayern - Kimmich: crisi total, i el Barça a l'aguait

El jugador no va encaixar gens bé la seva substitució contra el Bochum i es va discutir amb un dels assistents de Tuchel

Redacció Esport3Actualitzat

Dies molt complicats per al Bayern de Munic. El conjunt bavarès va perdre aquest cap de setmana al camp del Bochum (3-2) i queda ja a vuit punts del líder, el Bayer Leverkusen de Xabi Alonso. Però més enllà dels efectes a la classificació, el partit deixa una imatge que alimenta els rumors sobre la possible sortida de Josuah Kimmich a final de temporada.

Amb 2-1 al marcador, Tuchel va decidir canviar-lo per donar entrada a Bryan Zaragoza. Era tot just el minut 63. La cara del migcampista en seure a la banqueta era de molt pocs amics i no va canviar durant la mitja hora que encara quedava.

Kimmich reacciona després de ser substituït (Reuters)

Però la cosa no va acabar aquí. Segons diversos mitjans alemanys, quan l'àrbitre va xiular i el final i els equips van marxar a vestidors, Kimmich va mantenir una forta discusió amb Zsolt Löw, un dels assistents de Tuchel.

Tot plegat fa crèixer una mica més la incertesa al voltant del migcampista alemany. Kimmich, que acaba de fer 29 anys, té contracte fins al 2025 amb el Bayern. Però en les últimes setmanes ja se l'ha vinculat amb més d'un equip de cara la propera temporada. Un d'aquests equips, el Barça

Anar al contingut