Neuer i Kane, aplaudeixen l'afició bavaresa desplaçada a Frankfurt amb gest d'abatiment
Neuer i Kane aplaudeixen l'afició bavaresa desplaçada a Frankfurt amb gest d'abatiment
FUTBOL

Bayern de Múnic i Manchester United se'n van de pont: pallisses estrepitoses

Els bavaresos ja van encaixar una maneta de gols fa poc més de dos anys al mateix escenari. Els de Ten Hag recuperen la seva pitjor versió.

Redacció Esport3Actualitzat

Nefast tarda de dissabte pel Bayern de Múnic. Els de Thomas Tuchel, segons a la Bundesliga a roda del Bayer Leverkusen de Xabi Alonso, ha ensopegat de manera estrepitosa al feu de l'Eintracht de Frankfurt per un voluminós 5 a 1. Primera desfeta de la temporada en competició domèstica, on només havia empatat dos partits, la segona del curs comptant amb una inesperada eliminació a la segona ronda de la Copa davant el FC Saarbrücken de la tercera divisió alemanya.

Una derrota davant l'Eintracht que ha tret totes les vergonyes del Bayern, que al minut 36 ja anava perdent 3-0 amb gols d'Omar Marmoush, Junior Dina Ebimbe i Hugo Larsson. S'arribaria al descans 3-1 amb una tímida reacció dels muniquesos amb gol de Joshua Kimmich, però que seria en va. L'inici del segon acte començava amb un toc d'atenció de Tuchel a Alphonso Davies, substituït a la represa per Raphäel Guerreiro després d'una desastrosa primera meitat. No obstant això, no canviaria el guió del partit, ja que l'Eintracht incrementaria el marcador al 5-1 final amb un altre gol de Dina Ebimbe i un d'Ansgar Knauff, un resultat on els locals feien gala de la seva gran efectivitat de cara a porteria d'un desafortunat Manuel Neuer (5 gols en 6 xuts a porta).

El quadre bavarès ja va encaixar una maneta de gols fa poc més de dos anys, precisament davant el mateix botxí i al mateix escenari. Queda clar que al Waldstadion no s'hi senten còmodes. 

Sessió de drama al teatre dels somnis

Un altre històric que ha tingut una tarda per oblidar ha estat el Manchester United, que ha vist com el Bournemouth d'Andoni Iraola seguia en la seva línia ascendent a la Premier i golejava al conjunt d'Erik ten Hag per 0-3, propiciant una altra tarda dramàtica a Old Trafford.

I és que poc després que Harry Maguire i Erik ten Hag fossin guardonats amb els premis a millor jugador i entrenador del mes de novembre de la Premier League, l'afició d'Old Trafford era testimoni d'un nou sotrac davant uns "cherries" que arribaven en molt bon estat de forma. Els d'Iraola generaven un nou disgust a l'afició local anotant 3 gols obra de Solanke, Senesi i Billing, deixant la porteria a zero davant uns "red devils" inoperants i desencadenant un nou disgust a la parròquia local, que ja ha vist com el United ha encaixava la sisena derrota de la temporada a casa, la quarta a la Premier.

Tres dies abans d'enfrontar-se a la Champions

Una altra derrota del United que deixa Ten Hag en el punt de mira pocs dies abans d'un duel transcendental a la Champions, on els "diables vermells" es juguen la seva permanència a Europa davant, precisament, del Bayern de Múnic.

Per la seva banda, els d'Iraola ja sumen 15 punts dels últims 21 possibles i s'allunyen, cada cop més, de la zona perillosa.

Anar al contingut