Barbora Krejcíková alça els braços al cel després de proclamar-se campiona de Wimbledon (Reuters)
Tenis

Barbora Krejcíková s'emporta el Torneig de Wimbledon davant Jasmine Paolini

La tenista txeca s'emporta el seu segon Grand Slam, mentre que Paolini encadena una segona gran final perduda

Redacció Esport3Actualitzat

Barbora Krejcíková ha escenificat la seva voluntat de tornar als primers llocs del tenis mundial emportant-se la final de Wimbledon en tres sets davant la italiana Jasmine Paolini: 6-2, 2-6 i 6-4. És el segon Grand Slam conquerit per la tenista txeca després de Roland Garros l'any 2021. Gràcies a aquest èxit, passarà del 32è lloc al rànquing de la WTA fins al desè

En canvi, per a Paolini ha suposat la segona final de Grand Slam perduda de forma consecutiva després de caure davant Swiatek a Roland Garros. Amb tot, la italiana passarà del setè al cinquè lloc del rànquing, la millor classificació de la seva carrera. 

Krejcíková ha agafat l'avantatge al primer set, amb dos breaks que l'han situat 5-1 al marcador. Per molt que ho ha intentat, Paolini no ha pogut recuperar el desavantatge (6-2). En canvi, la història s'ha invertit a la segona mànega, amb la transalpina posant-se 3-0 i Krejcíková perdent-se en un joc confús i poc resolutiu (2-6).

El set decisiu ha començat amb les dues jugadores mantenint el seu servei fins que al setè joc Paolini ha fallat. Krejcíková ha aprofitat aleshores per posar-se 5-3 i la pressió ha estat excessiva per a la italiana, que ha pogut mantenir el servei i salvar dues pilotes de partit però no la tercera (6-4). 

   



 

Anar al contingut