Bardet i Van den Broek no es poden creure la victòria a la primera etapa del Tour
Bardet i Van den Broek no es poden creure la victòria a la primera etapa del Tour (@LeTYour)
Ciclisme

Èpica escapada de Bardet per encetar el Tour de França

El ciclista francès s'ha emportat una gran i inesperada victòria en una primera etapa del Tour amb sis colls de muntanya

Redacció Esport3Actualitzat

El Tour d'aquest any començava d'una manera poc habitual, amb una etapa en línia, amb sis colls de muntanya entre les ciutats italianes de Florència i Rímini, encara que cap de primera categoria. Com s'esperava, hi ha hagut una escapada al davant, mentre el grup dels favorits s'anava reduint a cada escalada.

El desenllaç ha estat del tot inesperat, ja que el grup principal no ha pogut atrapar els dos últims corredors escapats, quan semblava que els tenia a l'abast en el tram final de l'etapa.


El veterà Romain Bardet i el jove Frank van den Broek, tots dos de l'equip DSM, han aconseguit travessar la ratlla d'arribada amb cinc segons de marge. Bardet, que disputa el seu últim Tour, ha estat el guanyador i, per tant, és el primer líder. En les seves 10 participacions anteriors, mai s'havia vestit de groc, tot i haver acabat dues vegades al podi, segon el 2016 i tercer el 2017.

La segona etapa, entre Cesenatico i Bolonya, sembla reservada als velocistes.

Anar al contingut