Lewandowski i Raphinha celebren l'empat (Reuters)

Barça i United s'emplacen a Old Trafford després d'un partit trepidant al Camp Nou (2-2)

Un gol de Raphinha en el minut 76 ha salvat l'empat per als blaugranes. Abans, Rashford i Koundé, en pròpia porteria, havien capgirat la diana inicial de Marcos Alonso
Redacció Esport3 Actualitzat
  • El Barça ha jugat amb foc contra el Manchester United, però ha pogut salvar un empat que deixa l'eliminatòria oberta. Old Trafford, dijous que ve, decidirà quin dels dos equips passa als vuitens de la Lliga Europa.
  • Ter Stegen ha estat providencial en la primera part, evitant els gols, primer, de Weghorst i de Rashford, després.
  • Al començament de segon temps, Raphinha ha picat un córner i Marcos Alonso, amb una rematada immaculada, ha avançat el Barça (1-0). Ha dedicat el gol al seu pare, mort fa una setmana.
La dedicatòria més emotiva de Marcos Alonso (EFE)
  • Però el Manchester United només han necessitat dos minuts per tornar a equilibrar el marcador (1-1). Rashford ha sorprès Ter Stegen amb un xut al primer pal.
  • I, només quatre minuts més tard, una gran acció individual de Rashford ha acabat amb el gol en pròpia porteria de Koundé (1-2). Els "red devils" han capgirat el marcador en un tres i no res.
Rashford ha dinamitat el partit al Camp Nou (EFE)
  • Gavi ha vist una targeta groga, després d'una falta sobre Fred, i es perdrà la tornada a Old Trafford.
  • Una centrada enverinada de Raphinha no ha trobat rematador i ha sorprès De Gea. El brasiler ha anotat l'empat (2-2) quan faltava un quart d'hora per al final.
  • En uns últims minuts bojos, el Barça ha fregat el tercer. El pal ha evitat el gol en pròpia porteria de Casemiro i, després, De Gea ha exhibit reflexos per desviar un cacau d'Ansu Fati