Barça - Sydney Uni, partit del Mundial de Clubs d'handbol
Barça - Sydney Uni, partit del Mundial de Clubs d'handbol
Handbol

EN DIRECTE | Barça - Sydney Uni, partit del Mundial de Clubs d'handbol

Segueix el primer partit dels blaugranes en el Mundial de Clubs 2024 d'handbol, en directe a partir de les 20.25 h a Esport3

Redacció Esport3Actualitzat

Segueix el partit, en directe a Esport3


El Barça comença el seu camí en el Mundial de Clubs 2024 d'handbol. Els blaugranes jugaran una primera fase de grups, que comença amb el partit contra el Sydney Uni. Els actuals campions d'Europa tenen el repte d'aconseguir el sisè títol mundial per a les vitrines de la secció.

 

L'equip dirigit per Carlos Ortega jugarà contra els australians en la primera jornada i, posteriorment, contra l'Al-Ahly, equip més llorejat d'Egipte i entrenat pel català David Davis. Entre els tres grups que conformen el Mundial, els tres primers i el millor segon passaran a la final four.

El Barça arriba en molt bona dinàmica, després d'aconseguir tres victòries consecutives a la Champions, l'última com a visitant contra el Kielce, amb un Nielsen estel·lar (28-32).

Els blaugranes voldran revenja després de l'eliminació de l'any passat en semifinals contra el Füchse de Berlín. Però els culers poden estar tranquils perquè en aquesta edició no hi seran els berlinesos, tot i que sí que hi haurà els actuals campions, l'SC Magdeburg.

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut