Barça reservat: qui del Barça va al·lucinar més amb Michael Jordan a Mònaco?

La icona del bàsquet mundial va assistir al primer partit europeu de la temporada del Barça
Laia Tudel Actualitzat

Michael Jordan va ser en unes de les llotges de l'estadi Lluís II per veure el partit de Champions entre el Mònaco i el Barça. I això va ser un fet molt important per a un membre de l'expedició del Barça que va anar al partit, Enric Masip. L'actual assessor del president Joan Laporta sempre diu que té només dos ídols a la vida, un és el seu pare i l'altre Michael Jordan.

En el capítol d'aquesta setmana del videopòdcast "Barça reservat" s'expliquen amb detalls els motius d'aquesta connexió, i també s'explica què li va passar a Vitor Roque en un entrenament amb el Barça, amb llàgrimes incloses.

MIRA  AQUÍ EL CAPÍTOL:

 

Després del partit Joan Laporta va anar a veure Jordan a la seva llotja privada i allà va presentar-li els seus acompanyants, Deco, Bojan i Manana Giorgadze, i va fer una presentació especial d'Enric Masip. L'excapità del dream team d'handbol li va dir a Jordan que el seu fill petit es deia Jordan per ell i que als Jocs Olímpics de Barcelona es va quedar amb les ganes de coneixe'l. Al 92, Masip esperava coincidir amb l'estrella del bàsquet, però a la cerimònia inaugural, Michael Jordan no hi va anar i el dream team de l'NBA tampoc va dormir amb la resta dels esportistes a la vila olímpica.

D'aquesta manera, a Mònaco, 32 anys més tard Enric Masip va complir un dels somnis de la seva vida, parlar amb Michael Jordan i tenir una foto amb ell.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut