barça

"Barça reservat": preocupació a la directiva blaugrana pels anònims enviats a la premsa

Segons el videopodcast de Catalunya Ràdio, més d'un mitjà ha rebut cartes sense remitent que denuncien males pràctiques d'alguns directius

Redacció Esport3Actualitzat

El videopodcast "Barça reservat" de Catalunya Ràdio tanca la seva primera temporada posant llum a un fet que preocupa a la directiva del FC Barcelona. En els últims mesos, més d'un mitjà de comunicació ha rebut anònims que denuncien males pràctiques per part d'alguns directius i executius de l'entitat.

Fa temps que es produeixen els enviaments, hi ha constància d'ells almenys des del passat mes de novembre. Es tracta de cartes sense remitent i el nom del destinatari escrit a màquina --la que va arribar a l'emissora pública de Catalunya anava dirigida a Laia Tudel-- que contenen pàgines amb unes característiques comunes que enumeren els receptors: fulls sense marges, redactats en un castellà barroc i un estil pulcre amb informacions privilegiades.

Són cartes crítiques amb algun membre de la directiva, revelant "negocis foscos" o "estils de vida poc saludables", o que donen detalls sobre la composició de l'organigrama i al voltant de les figures pròximes al president Joan Laporta. En el capítol s'esmenta el nom de Benny Megrelishvili, el que va ser gendre de Manana Giorgadze, la persona de confiança de Laporta, designat responsable de les acadèmies blaugranes. O el del vicepresident Rafa Yuste, que se sentiria desplaçat del nucli dur del president des de la destitució de Xavi Hernández.

El contingut d'aquests anònims han creat malestar en la junta del FC Barcelona pel detall de les informacions. Se sospita que aquestes cartes haurien pogut sortir de dins del club, d'un talp ben connectat que s'amaga darrere d'aquestes misterioses missives sense firma.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut