Barça-Llevant amb el títol de Lliga a tocar

Aquesta nit, Messi, Piqué, Ter Stegen i companyia poden donar una nova alegria a l'afició blaugrana. Seran campions de Lliga a la tarda si l'Atlètic de Madrid perd contra el Valladolid. Si no, nova oportunitat, a la nit. Haurien de guanyar el Llevant en un partit que es jugarà al Camp Nou
Actualitzat

El títol de Lliga és a tocar i els aires de satisfacció i felicitat comencen a planar sobre la ciutat esportiva del Barça: si l'Atlètic de Madrid perd, el Barça serà campió abans de jugar. Si l'Atlètic de Madrid puntua, el Barça haurà de sumar els mateixos punts contra un Llevant que visita el Camp Nou amb urgències a la part baixa.

Per a aquest duel, Valverde ha convocat els 22 futbolistes disponibles del primer equip. La possibilitat que el Llevant ajorni el títol de Lliga amb una victòria al Camp Nou està gairebé descartada a l'entorn blaugrana. De fet, el club ha preparat els detalls de la festa en cas de victòria.

Sobre la gespa, el Barcelona intentarà augmentar la ratxa de 22 partits sense perdre que encadena en la Lliga. La seva última derrota es remunta a l'11 de novembre. Va ser precisament al Camp Nou, contra el Betis, que es va emportar el triomf (3-4).

Els precedents són favorables al Barcelona. El Llevant ha sortit golejat en les seves últimes quatre visites de la Lliga al Camp Nou, on no ha guanyat mai en la competició domèstica.

L'equip blaugrana té tots els jugadors de la primera plantilla disponibles, a excepció del lesionat Rafinha Alcántara. Amb l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions a l'horitzó, Valverde haurà de decidir si aposta per una alineació titular o per un onze semblant al que va presentar dimarts a Vitòria, on Lionel Messi, Arthur Melo i Jordi Alba van ser suplents, mentre que Ivan Rakitic va descansar.

Tampoc no es descarta que el davanter Luis Suárez i el central Gerard Piqué, que encadenen tres partits (Manchester United, Reial Societat i Alabès) jugant els 90 minuts, puguin entrar a les rotacions.

El Llevant es presenta en el Camp Nou reforçat pel seu brillant triomf contra el Reial Betis, que l'ha allunyat tres punts de la zona de descens i que va trencar amb una ratxa de nou jornades seguides sense guanyar.

L'entrenador del Llevant, Paco López, recupera per a aquest partit Rubén Rochina, després de complir un partit de sanció, i oferirà la llista de convocats després de l'entrenament d'aquesta tarda al Ciutat de València. El tècnic valencià podria reservar algun dels cinc futbolistes advertits de sanció, ja que, si Jason, Toño, Postigo, Luna o Roger són amonestats al Camp Nou, es perdrien el transcendental xoc del dissabte 4 de maig amb el Rayo Vallecano.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut