Leo Messi celebra un gol al Camp Nou en un partit de Lliga (Reuters)
Leo Messi celebra un gol al Camp Nou en un partit de Lliga (Reuters)
Barça

Barça i Reial Madrid juguen aquest vespre el clàssic de la Lliga que s'havia de disputar a l'octubre

El duel pel liderat de la Lliga es jugarà després de dos mesos d'espera, entre fortes mesures de seguretat per la convocatòria de Tsunami Democràtic

Actualitzat
Dia de clàssic al Camp Nou (20.00). Un partit que es va ajornar a l'octubre pel clima d'alteració social que es vivia a Barcelona i que avui continua en alerta per la convocatòria de Tsunami Democràtic a les rodalies de l'estadi barcelonista. Els equips, però, es volen abstreure de tot això i centrar-se en l'aspecte esportiu. En joc, ni més ni menys que el liderat de la Lliga.

Els dos equips arriben a la cita amb els mateixos punts. El Barça mostra més poder ofensiu, amb 10 gols més marcats que el Madrid, però els blancs són més difícils de tombar: només han perdut un partit de Lliga, per tres el Barça. L'exemple d'això és el partit de diumenge passat a València, en què els de Zidane van rescatar un empat a l'última jugada del partit. 

Al capítol de baixes, el Barça no pot comptar ni amb Ousmane Dembélé ni amb Arthur, mentre que el Reial Madrid té fins a cinc baixes, però d'entre ells només Marcelo es pot considerar titular. Jordi Alba reapareix al bàndol local i caldrà veure com respon davant el duel amb Gareth Bale, que presumiblement sortirà de titular a l'atac blanc. 

Serà un dels duels que amaga el clàssic. Com el de golejadors, que mantenen Leo Messi i Karim Benzema: 12 gols cadascun, amb gairebé les mateixes assistències (6 per l'argentí, 5 pel francès), dels dos jugadors que acostumen a ser el factor decisiu per als seus equips. 

    

ARXIVAT A:
El Clàssic
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut