Leo Messi celebra un gol al Camp Nou en un partit de Lliga (Reuters)

Barça i Reial Madrid juguen aquest vespre el clàssic de la Lliga que s'havia de disputar a l'octubre

El duel pel liderat de la Lliga es jugarà després de dos mesos d'espera, entre fortes mesures de seguretat per la convocatòria de Tsunami Democràtic
Actualitzat
TEMA:
El Clàssic
Dia de clàssic al Camp Nou (20.00). Un partit que es va ajornar a l'octubre pel clima d'alteració social que es vivia a Barcelona i que avui continua en alerta per la convocatòria de Tsunami Democràtic a les rodalies de l'estadi barcelonista. Els equips, però, es volen abstreure de tot això i centrar-se en l'aspecte esportiu. En joc, ni més ni menys que el liderat de la Lliga.

Els dos equips arriben a la cita amb els mateixos punts. El Barça mostra més poder ofensiu, amb 10 gols més marcats que el Madrid, però els blancs són més difícils de tombar: només han perdut un partit de Lliga, per tres el Barça. L'exemple d'això és el partit de diumenge passat a València, en què els de Zidane van rescatar un empat a l'última jugada del partit. 

Al capítol de baixes, el Barça no pot comptar ni amb Ousmane Dembélé ni amb Arthur, mentre que el Reial Madrid té fins a cinc baixes, però d'entre ells només Marcelo es pot considerar titular. Jordi Alba reapareix al bàndol local i caldrà veure com respon davant el duel amb Gareth Bale, que presumiblement sortirà de titular a l'atac blanc. 

Serà un dels duels que amaga el clàssic. Com el de golejadors, que mantenen Leo Messi i Karim Benzema: 12 gols cadascun, amb gairebé les mateixes assistències (6 per l'argentí, 5 pel francès), dels dos jugadors que acostumen a ser el factor decisiu per als seus equips. 

    

ARXIVAT A:
El Clàssic
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut