Tot passa el 23 d'abril: LaLiga es tanca en banda

LaLiga no pensa canviar l'hora del partit Barça-Atlètic, previst per al dia de Sant Jordi a un quart de cinc
Redacció Esport3 Actualitzat

LaLiga es mostra immòbil i no té cap intenció de canviar els horaris de la jornada 30. Coincideix amb el cap de setmana de Sant Jordi, a Catalunya. I, en una data tan assenyalada, hi haurà un partidàs al Camp Nou. El mateix dia 23, diumenge, a les 16.15, el Barça rebrà la visita de l'Atlètic de Madrid, en un dels partits més exigents que tindran els de Xavi Hernández en la recta final del campionat.

Serà un diumenge complicat, tant per a la mobilitat com per a la seguretat a la ciutat de Barcelona. S'hi ajuntaran tots aquests esdeveniments: 

Davant d'aquesta coincidència, el Barça va demanar a LaLiga canvi d'horari del seu partit contra l'Atlètic, previst per a les 16.15. LaLiga, però, ja ha deixat clar que no canviarà ni el dia ni l'horari. 


El primer partit d'aquesta jornada serà el divendres 21 a les 21.00, a l'RCDE Stadium. L'Espanyol, immers de ple en la lluita per la salvació, s'enfrontarà a un rival directe, el Cadis. L'endemà serà el torn del Girona. Els de Míchel viatjaran al Nuevo Zorilla per veure's les cares amb el Valladolid, el dissabte 22 a les 18.30.

Araujo i Carrasco durant el duel de la primera volta (EFE)
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut