Barack Obama: "A l'Argentina, tot i que Messi és meravellós, tenen problemes per guanyar la Copa del Món"

L'expresident dels Estats Units ha posat l'exemple del crac argentí del Barça amb la seva selecció per fer entendre als joves que una persona sola no pot fer miracles si no s'envolta d'un bon equip durant una conferència a Colòmbia
Actualitzat

Barack Obama ha posat l'exemple de Leo Messi i l'Argentina als joves sud-americans perquè entenguin que una persona sola no pot fer miracles si no s'envolta d'un bon equip. Un exemple que l'expresident dels Estats Units ha posat en una conferència que ha fet a Colòmbia.

"Fins i tot la gent que creiem que són genis treballen amb altres persones per desenvolupar el seu propi estil. A l'Argentina, tot i que Messi és meravellós, tenen problemes per guanyar la Copa del Món"

Obama ha explicat que l'Argentina no és campiona del món perquè un home com Messi, per molt bo que sigui, no pot lluir al màxim si no està acompanyat d'un bon equip.

"El meu consell per als joves és que cal reconèixer que molt poca gent aconsegueix grans coses sols. Fins i tot la gent que creiem que són genis treballen amb altres persones per desenvolupar el seu estil propi"

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut